Høstferie

Det skal bli utrolig deilig med høstferie. Høstferien min varer i ti dager, med helg. Jeg har ikke noen spesielle planer for ferien. Tenker jeg bare blir hjemme og slapper av med familie og en kjempe spennende bok jeg har begynnt å lese.
Jo! Jeg skal jobbe på europris på torsdager nå framover. Neste torsdag blir min første arbeids dag. Europris får varer hver torsdag, så da skal jeg stable varer. Ganske grei og enkel jobb! Gleder meg til første arbeidsdag :)

Her er boken jeg har begynnt å lese. Den heter Utemmet. Det er en serie på fire bøker som heter House of Night. Dette er da bok nr. 4. Zoey er hovedpersonen og blir merket som vampyr. Hun starter da et helt nytt liv, som hun må klare på egenhånd.
De andre bøkene heter:
- Bok 1: Merket
- Bok 2: Bedratt
- Bok 3: Utvalgt
- Bok 4: Utemmet
Jeg annbefaler disse bøkene til de som er glad i fantasy og spenning. Du får nok lest mere om de på nett bokhandler. Men jeg kan skrive her hva som står bak boken til Utemmet:
''Livet suger når vennene dine er forbanna på deg. Bare spørr Zoey Redbird, hun er i ferd med å bli en ekspert på området. På en uke har hun gått fra å ha tre kjærester (eller liknende) til å ikke ha noen, og fra å ha en gjeng med nære venner rundt seg til å bli skikkelig upopulær. Og når vi snakker om venner, av de to hun har igjen, er en udød og den andre er blitt u-merket. Oppi alt dette har Neferet erklært krig mot menneskene, noe Zoey vet at er helt galt. Men er det noen som vil høre på henne ? Zoeys opplevelser på House of Night blir om mulig enda villere og farligere idet sjokkerende sannheter kommer for en dag, lojalitet testes og en eldgammel ondskap vekkes til live. Og vi vet jo at det ikke kommer til å stoppe der.''


Har du noen planer i høstferien ?? :D-Mariell.
God høstferie<3

5 kommentarer

Olav Den Hellige

01.okt.2010 kl.22:37

ja, det har jeg
høstferie<3

God natt, sov godt! :-)

mariellellell

01.okt.2010 kl.23:01

Mai: Nattaa <3 :D

muaw▲

03.okt.2010 kl.12:49

Hvilket klokkeslett skal du jobbe på eurpris? Jeg og venninnen min jobber der også vær Torsdag, haha x'D

mariellellell

03.okt.2010 kl.19:55

muaw: Til torsdagen nå så skal jeg jobbe kl. 14.00. Også når det er vanelig skole så skal jeg jobbe rett etter skolen hver torsdag :)

Skriv en ny kommentar

hits