R.I.P kamera og dagen i dag.

Jeg har klart å ødelegge kameraet mitt, fordi det datt i bakken.. Så jeg får ikke tatt noe særlig med bilder på en stund, viss jeg ikke låner kameraet til veninna mi eller noe sånnt da ;)
Men viss jeg sånn apsolutt må ta bilde av noe så har jeg telefonen min. Men det er ikke så bra kvalitet da..jaja!

Så over til dagen i dag!
I dag så har jeg og min veninne Camilla, vært å besøkt en vidregående skole. Vi besøkte Design og håndtverks linja. Da dro vi til en skole i horten, skolen er kjempe diger og ser ut som et fengsel på utsiden og et sykehus inni. Men opplæringen og programmet de har der, virker veldig spennende! Jeg har værtfall veldig lyst til å søke på den skolen.
Det vi gjorde der på skolen var at vi fikk lov til å style værandre. Vi var på et sånnt frisørsalongsklasserom, eller hva jeg skal kalle det. Det var værtfall sånnt som det er på en vanelig frisørsalong med vasker, der man vasker håret, og stoler med speil forran. Der man klipper ogsånnt. Men vi klippte ikke håret på værandre da!! Vi bare fikset det med forskjellige hårprodukter, rettetang og bølgetang. Camilla fikset ikke meg, fordi jeg fikset henne hele tiden. Jeg tuperte håret hennes bak og litt frem på sidne, og spraiet med hårspray. Så sminket jeg henne og nappet øyenbrynene litt. Det lekte jeg med i en time!


Den andre timen var at vi skulle male på et stoff stykke. Vi kunne teipe noen steder på stoffet så det ikke kom noe maling under teipen også når man er ferdig tar man teipen av, så ble det sånne streker. Også kunne man bruke svamper, sugerør og malekoster. Da skulle man være kreative. Jeg ble ikke fornøyd med det jeg lagde. Haha!
Det tok jeg desverre ikke bilder av.. Tenkte ikke på det før jeg var ferdig og hadde pakka bort alt.. jaaja.

Jeg husker ikke når vi ble ferdig og dro tilbake til Tønsberg igjen. Men da jeg og Camilla kom dit kjøpte jeg bleking til luggen min, hårspray og en turkis neglelakk. Så dro vi hjeeeeem :3

-Mariell

5 kommentarer

Camla.

24.jan.2011 kl.20:46

JEG LA IKKE MERKE TIL AT DU KJØPTE HÅRSPRAY! OO jaja, jeg skal hvertfall søke på horten, tror jeg! c:

mariellellell

24.jan.2011 kl.20:59

Camla.:Jeg kjøpte hårspray på meny da jeg kom hjem xD

Camla.

24.jan.2011 kl.21:05

Åja, daså xD

Nadja!

25.jan.2011 kl.16:01

Så søte dere er på bilde!

Men jeg har søkt på design å håndverk.. som jeg ikke visste før etter på!

Hu damen bare trykte på noe.... x)

mariellellell

25.jan.2011 kl.21:20

Nadja!: Hahaha, takk ^^

Skriv en ny kommentar

hits