Meg og skolen

Fra og med i dag er det 38 dager til skolen starter. Første skoledag kommer til å starte kl 09.00, de andre dagene starter kl 08.15.  Blir tre kvarter mindre enn det jeg er vandt til.. Så slutter skoledagene 15.30, tirsdag og onsdag 13.50 og fredager 14.40.  Ganske forvirrende, men jeg hopper nok inn i det etter hvert.
Jeg har utrolig lyst til å bo på internat! Men viss jeg skal det, må jeg først og fremst få internatplass, så må jeg skaffe meg en jobb så jeg kan få betalt for internate, koster 4000kr i månden.. Jeg bor to timer for nærme for at jeg skal kunne få bortebo stipendet, må være tre timer tur/retur..... Men det ville vært så mye lettere for meg om jeg hadde bodd på internat. Fordi viss jeg skulle bodd hjemme og pendlet fra og til skolen, måtte jeg ha stått opp halv seks og gått ut døra kl 06.50 ca.  Også må jeg bytte buss i tønsberg, og den bussen jeg må ta vidre for å rekke skolen i tide, kan jeg rekke på minutte viss jeg er heldig. Og når jeg skal hjem kommer jeg senest i halv fem tiden, da rekker jeg ikke så mye når jeg kommer hjem, spise, lekser, og sove. Meen! Viss jeg er så heldig og får fikset meg internat, kan jeg bare gå ut døra og ned til klasserommet kl 08.00!! Og jeg slipper alt buss styret! Det ville vært så mye lettere! gawd.. Jeg og min ste far skal ut til stokke for å se etter jobb på en bensinstasjon, så jeg kan jobbe på kvelden annahver helg eller noe. Får se hva jeg blir tilbudt, viss jeg får noen tilbud.. 

Men alt i alt, så gleder jeg meg veldig til å starte på skolen. Gleder meg til å skyte ut all den kreativiteten min som ligger i hodet mitt, og skape noe. Skal bli spennende!!  


kom ikke på noe annet bilde å sette inn i dette innlegget, så det ble dette.-Mariell
 

2 kommentarer

Eriksen

15.jul.2011 kl.21:40

Jeg hater stress D: Så jeg skjønner at du vil bo på internat xD

mariellellell

15.jul.2011 kl.22:32

Eriksen: Det er bra!!

Skriv en ny kommentar

hits