Facebook statuser

Dette tenker jeg er det første blogg innlegget mitt der jeg skriver om min mening.

Det er en merkelig ting som jeg legger merke til når folk skriver facebook statuser. Det er at mange av de er ufattelig unødvendige. Som feks: ''Dusjen :D'' Jeg mener, kom igjen.... Hvorfor? Hvorfor sier man til hele verden at man skal dusje, jeg ler litt av det når jeg ser noen skriver det. Alle sammen dusjer da, ikke noe særlig spesielt med det, er det? 
Og en annen ting, som også er veldig unødvendig. Alle har et privatliv og ting som de ikke vil fortelle til alle. Og når det skjer noe sånnt som de ikke vil fortelle til alle og ''hele verden'', så skriver de statuser som feks: ''Faen, helvette :'((((('', og ''omg!! D':'', osvosv. Hahaa, også kommenterer de andre nysgjerrige folkene ''Hva skjer?? O:'', ''?'' eller ''brev??''. Også kan de svare ''Nei, sier ikke. ''Du'' kan få vite det, chat.'', eller ''Vil ikke si :(((''. Rett og slett tragisk. Jeg skjønner ikke hvorfor man gjør det der!! Gawd..Hva synes du om dette??


-Mariell 
 

2 kommentarer

Eriksen

20.jul.2011 kl.18:05

Hahahah xD Standard at folk skriver '':('' på statusen sin eller noe, også skriver folk: Hva har skjedd? som kommentar, og da skriver personen: Nei, ikke noe spesielt..

Tragisk da xD

mariellellell

20.jul.2011 kl.20:44

Eriksen: Akkuraat!! Bra du forstår!

Skriv en ny kommentar

hits